Presentatie

ISOLATION SERVICES sprl, opgericht op 9 maart 2007, is een bedrijf dat voornamelijk actief is op het gebied van industriële isolatie, industrieel bouwen en HVAC.
Het is door de twintig jaar ervaring van GENTILE Sergio en NANIOT Luc, de oprichters, dat de wens om een ​​dienst aan te bieden voor de isolatie van leidingen, luchtkanalen, apparaten, enz. is ontstaan.
Sinds de oprichting is het gewenste doel altijd kwaliteit en service geweest. ISOLATION SERVICES bestaat uit een staf van 10 eenheden die een echt team vormen.

Alle leden zijn minstens sinds 2010 in het bedrijf aanwezig, wat getuigt van een zekere standvastigheid die het mogelijk maakt om de kwaliteit en service van het werk te waarborgen.

Système calorifuge central de l'entreprise
Isolation de tuyaux à l’aide de coquilles

Onze klanten zijn ook heel trouw aan ons en bevinden zich in het Luikse staalbekken, maar ook in Namen, Charleroi, Leuven-la-Neuve, Brussel en heel vaak ook Vlaanderen.

Onze productieworkshop stelt ons in staat om "op maat gemaakte" artikelen te maken voor alle onderdelen in aluminium, roestvrij staal of gegalvaniseerde plaat met een dikte van 0,4 mm tot 1,2 mm. Onze werfteams willen gekwalificeerd zijn voor al het werk, zoals:

  •  Isolatie van pijpen of apparaten van stoom, heet water met behulp van schelpen, steenwol of iets dergelijks
  •  Isolatie van leidingen of apparaten voor gekoeld water met Armaflex-omhulsels (of vergelijkbaar) of polyurethaanschalen
  •  Luchtkanaalisolatie met AluKraft glaswolmatrassen of iets dergelijks
  •  Plaatsing van luchtkanalen (kleine installaties)
  •  Afwerking met geprefabriceerde platen in onze werkplaats
  •  PVC-afwerkingen voor HVAC-werkzaamheden